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Registros recuperados : 80 | |
10. | | SCHUSTER, I.; QUEIROZ, V. T. de; TEIXEIRA, A. I.; BARROS, E. G. de; MOREIRA, M. A. Determinação da pureza varietal de sementes de soja com o auxílio de marcadores moleculares microssatélites. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 39, n. 3, p. 247-253, mar. 2004 Título em inglês: Determination of genetic purity of soybean seeds with the aid of microsatellite molecular markers. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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12. | | FONTANELI, R. S.; HENRICH, J. C.; OERLECKE, D.; SCHUSTER, I.; FONTANELI, R. S. Efeito da ceifa, da queima, do diferimento e da adubação sobre uma pastagem natural. Anais da Reunião Anual da SBZ, 30., 18 a 23 de Julho de 1993, Rio de Janeiro-RJ, p. 130, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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13. | | ZANDONÁ, C.; NOVAES, T. G.; MEHTA, Y. R.; SCHUSTER, I.; TEIXEIRA, E. A.; CUNHA, H. Herança de resistência a Colletotrichum gossypii var. cephalosporioides em algodoeiro brasileiro. Fitopatologia Brasileira, v.31,n.1,p.76-78,2006. Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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14. | | DIAS, D. A.; POLO, L. R. T.; LAZZARI, F.; SILVA, G. J. da; SCHUSTER, I. Genome-wide association for mapping QTLs linked to protein and oil contents in soybean. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 10, p. 896-904, out. 2017. Título em português: Associação genômica ampla para mapeamento de QTLs ligados a conteúdos de proteína e óleo em soja. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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17. | | BENIN, G.; STORCK, L.; MARCHIORO, V. S.; FRANCO, F. de A.; SCHUSTER, I. Precisão experimental de ensaios de trigo em regiões homogêneas de adaptação. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 4, p. 365-372, abr. 2013. Título em inglês: Experimental precision of wheat trials in homogeneous adaptation regions. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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18. | | CERVIGNI, G. D. L.; SCHUSTER, I.; SEDIYAMA, C. S.; BARROS, E. G. de; MOREIRA, M. A. Inherit ance pattern and selection criteria for resistance to soybean cyst nematode races 3 and 9. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 10, p. 1413-1419, out. 2007 Título em português: Padrão de herança e critérios de seleção para resistênciaàs raças 3 e 9 do nematóide-de-cisto-da-soja. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 80 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
07/02/2007 |
Data da última atualização: |
07/02/2007 |
Autoria: |
OLIVEIRA, A. A. R. |
Título: |
Developing disease resistance in Carica papaya L. against fungal diseases. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
2005. |
Páginas: |
47 f. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Postdoctoral Report - University of Hawaii at Mãnoa (U.S.A.). |
Conteúdo: |
Papaya (Carica papaya L.) is one of the most important fruit crops grown in the tropics for both local consumption and for export. Demand of the crop among consumers is high because of its early bearing habit and as it produces fruit throughout the year. The worldwide production of papaya in 2004 was 6, 708,551 metric tons with a total under cultivation of 375, 318 ha. Brazil is the major producer of papaya in the world. In 2004, Brazil accounted for about 10% of the total planted area in the world and produced about 1.7 Mt (FAO, 2005). Diseases are the most important limiting production of papaya. Among these, the fungal diseases pose serious constraint to production, causing significantly losses for most growers. The losses range from 10-30% annually on most farms. A recent review (Nishijima and Zhu, 2004) revealed approximately 171 different fungi reported on papaya throughout the world. Among these, more than a dozen are considered important fungal pathogens of papaya.
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Categoria do assunto: |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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